Werken bij Frontrunners

Wat biedt Frontrunners?

  • Werken in een inspirerende werkomgeving in een snelgroeiende organisatie
  • Een leuk, jong en collegiaal team
  • Uitdagende opdrachten en doelstellingen
  • Bij Frontrunners en de functie passende arbeidsvoorwaarden

Frontrunners bestaat mede van giften door mensen en organisaties die helpen de missie van Frontrunners te realiseren. Dit brengt met zich mee dat wij zeer zorgvuldig en integer om willen gaan met de besteding van onze financiën. Bij de vaststelling van de financiële beloning van deze functie hebben wij een goede balans gevonden tussen deze zorgvuldigheid en integriteit en de financiële beloning die past bij de zwaarte en uitdaging van deze functie.

Heb je interesse in deze functie? Dan maken we graag kennis met je! Mail je sollicitatiebrief en CV naar info@frontrunnersministries.nl en we nemen contact met je op. Voor meer informatie over deze functie of de procedure kun je contact opnemen met Cord Bal, via bovenstaand e-mailadres.

Is deze functie niet geschikt voor jou, maar wil je wel graag helpen?

Frontrunners is altijd op zoek naar vrijwilligers voor onze evenementen.

Op dit moment zijn we hard op zoek naar mensen die onze technische teams willen versterken. Denk hierbij aan het regelen van het geluid, de zaalverlichting of het filmen van de diensten.

Ben jij technisch of wil je het leren? Neem dan contact op via info@frontrunnersministries.nl, dan kunnen we met elkaar kijken wat je wil en kunt doen!