Tom en Femke de Wal
Tom en Femke de WalFounders & Leaders
Tom en Femke de Wal geven leiding aan de stichting Frontrunners. Tom is hier fulltime mee bezig en verzorgt de meeste spreekbeurten, trainingen en zendingsreizen, Femke ondersteunt Tom hierbij.
Jan Sjoerd Pasterkamp
Jan Sjoerd PasterkampRaadgever
Jan Sjoerd Pasterkamp zit inmiddels meer dan 50 jaar in de fulltime bediening en heeft daardoor veel ervaring. Hij heeft vele jaren op het zendingsveld gepionierd in Australië, Papoea-Nieuw-Guinea en Japan. Ook in Nederland heeft hij diverse gemeentes gestart. Hij helpt vele leiders en spreekt in verschillende soorten samenkomsten. Binnen Frontrunners is hij actief als raadgever van de bediening.
Hans Oudhoff
Hans OudhoffRaadgever
Hans Oudhoff is opgegroeid en tot geloof gekomen in Zuid-Afrika. Na zijn tienerjaren is hij naar Nederland gekomen waar hij onder andere meerdere gemeentes heeft gesticht, veel op Bijbelscholen heeft lesgegeven en veel mensen heeft geholpen om gemeentes en bedieningen te starten. Binnen Frontrunners is hij actief als raadgever van de bediening.
Kees van Vugt
Kees van Vugt Travel Manager
Kees van Vugt is op vrijwillige basis trip-manager bij Frontrunners. Hij gaat regelmatig mee op buitenlandse reizen waarbij hij allerlei zaken regelt rondom de samenkomsten.
Niels Ritmeester
Niels RitmeesterOffice Manager
Niels werkt parttime voor Frontrunners als Office Manager. Hij ondersteunt Tom en Femke op allerlei vlakken met administratieve en praktische zaken.
Cord en Jacobine Bal
Cord en Jacobine BalEvents + Multimedia
Cord en Jacobine Bal helpen met het organiseren van, en leiding geven aan de Revive samenkomsten die Frontrunners regelmatig houdt. Cord werkt parttime voor Frontrunners en organiseert de evenementen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor communicatie en multimedia.