Op deze pagina kan je getuigenissen lezen van mensen die gezegend zijn via Frontrunners.

Sanne
SanneGenezen van rugpijn
Sanne keek naar onze online les over genezing op Youtbe van de Frontrunners Bijbelschool op www.bijbelschool.tv. Tijdens deze les werd ze genezen en verdween alle pijn!
Dianne
DianneGenezen van ernstig rugpijn + kanker + inwendig gezwel
In 2016 kwam Dianne naar ons toe in een van de diensten. Ze had al vele jaren ernstige rugpijn. Daarnaast had Dianne ook nog een kankergezwel in haar nek en in haar buik waar ze aan geopereerd moest worden. We baden voor haar en God raakte haar aan. Het gezwel in haar nek verdween meteen compleet, samen met de rugpijn. Later in het ziekenhuis bleek dat ook het inwendige gezwel verdwenen is en Dianne is compleet gezond verklaard!
Anoniem
AnoniemGenezen van borstkanker!
In 2017 kwam er een vrouw naar ons toe die borstkanker had en weinig hoop op genezing. We baden voor haar, ze ging terug naar het ziekenhuis en ze bleek compleet genezen te zijn! Vanwege privacy wenst ze liever anoniem te blijven.
Nienke
NienkeWeer eetlust
Nienke is een meisje van 7 wat veel te weinig eet en geen eten binnen kan houden! We baden voor haar en kregen even later een video toegestuurd van haar ouders! Nienke is compleet genezen, eet gezond en heeft weer eetlust!
Rachel
RachelGenezen van hooikoorts
In 2016 kwam Rachel naar ons toe in een dienst, ze had ontzettende last van hooikoorts. We baden voor haar en God genas haar. Sinds die dag heeft ze nooit meer last gehad van hooikoorts!