Over Frontrunners

De missie van Frontrunners

Frontrunners, gestart in 2016, is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). De taak van Frontrunners is een generatie op te richten die volledig voor Gods Koninkrijk gaat; een generatie vol geloof en kracht van de Heilige Geest. Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en gaan wandelen in hun roeping en bestemming.

1 Korinthe 9:24 Weet u niet dat zij die in de renbaan lopen, allen wel lopen, maar dat slechts één de prijs ontvangt? Loop dan zo dat u die verkrijgt.

Missie: Raising up Frontrunners. Frontrunners vervult deze opdracht van God door een compleet platform te bouwen met allerlei activiteiten en evenementen om mensen te bereiken en toe te rusten.

De groei van Frontrunners

Sinds de start van de bediening is Frontrunners in korte tijd hard gegroeid. Tom begon in zijn eentje aan de keukentafel van hun appartement, maar in een aantal jaar tijd is Frontrunners gegroeid naar een organisatie met 7 mensen in dienst en bijna 100 ondersteunende vrijwilligers. In 2018 stapte Frontrunners over van twee kleine kantoortjes naar een eerste eigen gebouw met kantoorruimtes, videostudie en samenkomstzaal. Sinds 2020 is Frontrunners uit deze locatie gegroeid en weer op zoek naar een grotere locatie.

De methode van Frontrunners

Vanuit de passie die we hebben voor de boodschap die God ons gegeven heeft, maken we gebruik van iedere mogelijke methode die God ons geeft om Zijn Woord te verspreiden: offline in diensten, online in video’s en gedrukt in boeken. Bovendien geloven we dat Gods Woord voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom maken we al het onderwijs gratis toegankelijk , zélfs onze boeken! Hieronder lees je over de verschillende activiteiten van Frontrunners.

U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets.
Mattheus 10:8

[1] De enige uitzondering is de Kingdom Business School i.v.m. het inkopen van licenties voor het onderwijstraject. Deze school is toegankelijk via een business-partnerschap.

Frontrunners Video & Podcast

Vanaf de start van Frontrunners heeft God ons de opdracht gegeven om veel met multimedia te werken. Wil je weten hoe dit gekomen is? Lees dan hier het artikel uit ons magazine van 2019 ‘cyberspace will become gloryspace’. Met ons video onderwijs hebben we meer dan 300.000 kijkers per jaar!

YouTube

Het Frontrunners Youtube kanaal (klik hier & abonneer) bevat meer dan 300 video’s met onderwijs, preken, Q&A’s en worship. Als je gebaonneerd bent op ons kanaal hoef je je nooit meer te vervelen! Of je nou onderwijs zoekt over genezing, geloof, de Heilige Geest, genade of een Bijbelboek, van alles is er te vinden. Bovendien kan je onze conferenties en Revive avonden hier terugkijken.

Voice Of Faith

Voice Of Faith is de wekelijkse video-uitzending van Frontrunners. Iedere dinsdagavond is Tom live met onderwijs of over een relevant onderwerp. Regelmatig schuiven andere sprekers aan. Live kijken kan via Youtube of Facebook. Kijk hier de afleveringen terug.

 

Faith Today

Faith Today zijn de video’s van Frontwomen, geleid door Femke de Wal. In deze programma’s helpt Femke met ‘huis, tuin en keukengeloof’, oftewel: geloof voor alledag. Femke behandelt relevante onderwerpen waardoor vrouwen groeien in hun relatie met God en bestemming van God. Bekijk hier de playlist van Faith Today op YouTube.

 

Bijbelschool.tv

Frontrunners was met bijbelschool.tv de eerste in Nederland met een online video Bijbelschool. Inmiddels is www.bijbelschool.tv helemaal vernieuwd en verbeterd en staat onze driejarige parttime school op deze site. Nu zijn de Frontrunners Bijbelscholen volledig op afstand te volgen.

 

Spotify

Op Spotify heeft Frontrunners twee kanalen. Via Frontrunners Ministries zijn alle Frontrunners preken als podcast terug te luisteren. Op het Frontrunners Music kanaal vind je de Frontrunners worship.

 

#VraagHetTom

Regelmatig beantwoord Tom ingezonden vragen in video’s. Kijk hier de #VraagHetTom video’s. Heb jij een vraag voor #vraaghetTom, kijk of je vraag ertussen staat.

 

Gratis boeken en Magazine

Alle Frontrunners boeken staan gratis in onze webshop, samen met ons jaarlijkse magazine. Ons jaarlijkse magazine staat vol interessante onderwijs, interviews en bemoedigende getuigenissen. Wil je het magazine van vorige jaren lezen, klik hier voor de digitale versies. Tom heeft vier boeken geschreven, getiteld:Alle Frontrunners boeken staan gratis in onze webshop, samen met ons jaarlijkse magazine. Ons jaarlijkse magazine staat vol interessante onderwijs, interviews en bemoedigende getuigenissen. Wil je het magazine van vorige jaren lezen, klik hier voor de digitale versies. Tom heeft vier boeken geschreven, getiteld:

  • ‘Spreken in tongentaal – 50 redenen om te spreken in tongentaal’: dit boek helpt je om in tongentaal te spreken en te begrijpen wat de kracht is van tongentaal.
  • ‘Leven door geven’: Dit boek gaat over het Bijbelse principe van ‘financieel partnerschap’, oftewel het ondersteunen van reizende bedieningen. Tom toont in dit boek aan hoe krachtig dit Bijbelse model is en welke zegeningen dit in je leven vrijzet.
  • ‘Jezus aanraken’: Dit boek beschrijft hoe iedereen in 7 stappen goddelijke genezing kan ontvangen. Het boek zal je helpen om thuis, of waar je ook bent, genezing te ontvangen.
  • ‘Bidden=ontvangen’. Het doel van gebed is gebedsverhoring. Meer dan twintig teksten uit het Nieuwe Testament beloven ons gebedsverhoring. Toch hebben veel mensen de ervaring dat hun gebed niet altijd verhoord wordt. Tom behandelt in dit boek de 7 meest voorkomende redenen waardoor gebedsverhoring uitblijft.

Mede dankzij het feit dat we onze boeken kosteloos verstrekken zijn we in één jaar tijd in staat geweest om meer dan 100.000 boeken te drukken en te verspreiden. We bidden dat deze boeken jou zullen helpen in je wandel met God en je zullen zegenen en bemoedigen. We bidden ook dat het onderwijs uit deze boeken Nederland zal veranderen en dat we steeds meer van Gods glorie gaan zien in ons land. Als je de boeken wil uitdelen in je kerk of aan bekenden, kan je ze per doos bestellen.

U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets.
Mattheus 10:8

De reden dat we dit allemaal gratis kunnen aanbieden is vanwege de partners die God stuurt; zij helpen ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken en toe te rusten voor Gods Koninkrijk! Ben je gezegend door onze bediening, onze boeken, ons onderwijs en geloof je in onze missie?  Word partner en help ons om nog meer mensen te bereiken in binnen- en buitenland, met de boodschap die God ons gegeven heeft. Als je partner wordt, ontvang je bovendien automatisch al onze nieuwe boeken en magazines gratis thuis. Of overweeg om een grotere eenmalige gift te geven, zodat we in staat zijn om duizenden boeken te blijven verspreiden.

Frontrunners Spreekbeurten

Tom spreekt ongeveer tweehonderd keer per jaar in allerlei samenkomsten, bijbelscholen, campagnes en conferenties, zowel in binnen- als buitenland. Sinds 2016 reisde Tom en Femke onder andere naar Albanië, Amerika, België, Burundi, Bulgarije, Oekraïne en Zwitserland om te spreken. Ondanks de vele uitnodigingen vanuit het buitenland ervaart Tom sterk de roep van God voor Nederland en zal daar de hoofdfocus van Frontrunners op liggen. Het verlangen van Tom en Femke is om een generatie te zien op staan die volledig voor God gaat. Tom functioneert sterk in de leraar & profetische bediening waardoor hij altijd een sterk onderbouwd woord brengt wat bevestigd wordt met wonderen en tekenen. Tijdens de samenkomsten van Frontrunners ontvangen veel mensen daardoor genezing, bevrijding en doorbraak. Als je Tom hoort spreken zal het je snel opvallen dat radicaliteit, geloof en de kracht van de Heilige Geest het onderwijs kenmerkt. Tom is niet bang om op het scherpste van de snede te spelen. Dit kenmerkt Tom’s leven en daardoor ook zijn onderwijs. Bovendien geeft dit vaak de grootste veranderingen in mensenlevens die het onderwijs horen. Wil je Tom uitnodigen om in jouw gemeente of samenkomst te spreken, ga dan naar het contactformulier. Vanwege de vele verzoeken kunnen we niet garanderen dat Tom kan komen.

Evenementen en activiteiten

Naast de losse spreekbeurten heeft Frontrunners een aantal vaste evenementen en activiteiten. Onze maandelijkse Revive avonden in Werkendam zijn opwekkingsdiensten gericht op genezing, bevrijding of de Heilige Geest. Bovendien organiseert Frontrunners de volgende jaarlijkse conferenties:

 

  • Greater Faith Conference – gericht op geloof.
  • Greater Power Conference – gericht op de Heilige Geest
  • Prophetic Conference – gericht op profetie en profetische bediening.
  • Business Conference – voor christelijke ondernemers.
  • Ministers Conference – voor christelijke leiders, voorgangers en sprekers.

Frontrunners Music

Vanaf 4 juni 2020 staat ‘Er is meer’. het nieuwe album van Frontrunners Music online. Het album is gratis te luisteren via Youtube, Spotify, Apple Music, etc. Bovendien kan je gratis een hardcopy cd bestellen in onze webshop.

De volgende nummers staan op het album:
BLESSED | ER IS MEER | ZEND UW LATE REGEN HEER | U BENT MIJN GOD | HEER VAN MIJN LEVEN | WIJ STAAN STERK OP DE ROTS – JA DE ZALVING | BREAKTHROUGH

Frontrunners Bijbelscholen

Naast het onderwijs via boeken, video’s, evenementen en spreekbeurten heeft Frontrunners Bijbelscholen om mensen toe te rusten en te trainen. Frontrunners biedt de volgende leertrajecten aan:

Parttime Bijbelschool

Een één tot driejarige parttime Bijbelschool. Deze Bijbelschool van minimaal één en maximaal drie jaar rust mensen volledig toe om tot hun bestemming te komen. Van het vestigen van een sterke identiteit in Christus tot het functioneren in de gaven van de Geest of leiderschap, alles komt aan bod. De lessen vinden plaats op doordeweekse avonden.

Fulltime Bijbelschool

Frontrunners Fulltime Bijbelschool: Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om een driejarige voltijds Bijbelschool op te zetten die in 2022 start. in drie jaar word je getraind voor je roeping en het vierde jaar helpen we je starten ine je roeping.  Misse van de fulltime school: De volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders te trainen, uitzenden en begeleiden. 

Kingdom Business Bijbelschool

De Kingdom Business School traint jou als  ondernemer om succesvol te zijn in het plan wat God voor jou en je onderneming heeft. Na het volgen van de KBS ken je Gods plan voor jou als ondernemer, Gods principes voor het bouwen van een gezond en voorspoedig bedrijf en Gods principes voor krachtig leiderschap. Bovendien heb je een goed en doordacht business model en een conreet plan om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Online Bijbelschool

Afstandsonderwijs: voor mensen die verder weg wonen of onregelmatig werken heeft Frontrunners www.bijbelschool.tv. Op dit online video-platform staat de driejarige parttime Bijbelschool van Frontrunners in hoge kwaliteit video met hand-outs en testvragen. Zo kan iedereen Bijbelschool volgen op zijn eigen tijd, tempo en locatie.

De visie van Frontrunners

Wil je meer lezen over de visie van Frontrunners Ministries. Ga dan hier verder.