Media

Vanuit de passie die we hebben voor de boodschap die God ons gegeven heeft, maken we gebruik van iedere mogelijke methode die God ons geeft om Zijn Woord te verspreiden en maken we gebruik van allerlei verschillende media. Op deze pagina vind je onze video’s. blogs, Q&A’s en Spotify Podcast. 

Voice of Faith

Iedere week live krachtige en relevantie onderwijsseries vanuit de Frontrunners videostudio. Luister het onderwijs live iedere dinsdag om 20:00 op facebook of luister het terug via Youtube. 

#Vraag het Tom

Heb jij een vraag over een Bijbel/geloofs-gerelateerde vraag? Stel hem aan Tom en wij gaan kijken of we het antwoord in een mooie video kunnen verwerken! 

Blog / E-books

Tips om Gods stem te verstaan, wat is de zonde tegen de Heilige Geest en hoe werkt Gods bescherming? Dat zijn thema’s die verwerkt zijn in onze blogs & gratis e-books. 

Podcast

Luister je de preken of uitzendingen van Tom liever onderweg in de auto? Luister dan de Frontrunners Podcast! Iedere week nieuwe afleveringen. 

Visuals

Op zoek naar inspirerende achtergronden voor je telefoon, laptop of tablet? Download de Frontrunners Visuals

Of bouw mee in een ander team

Je kunt je opgeven voor één team binnen Frontrunners Ministries. Bekijk ook de andere teams door naar het overzicht te gaan.