Ik wil gelijk reserveren

17  t/m  20 september 2020

Het is weer zover!

Van 17 t/m 20 september organiseert Frontrunners alweer de 3e jaarlijkse Greater Faith Conference. In 2018 en 2019 hebben we geweldige momenten meegemaakt in aanbidding, met sprekers als Gerard de Groot, Arno van der Knaap, Michiel Koelewijn en natuurlijk Tom de Wal! 

Tijdens de Greater Faith Conference richten wij ons op het verspreiden van een krachtige geloofsboodschap, een boodschap die hard nodig is in Nederland. Het is ook de boodschap waar Tom van God een sterke opdracht voor gekregen heeft om te verspreiden. En deze conferenties zijn een geweldige manier om dat te doen. 

Vorige jaren kwamen er geweldige getuigenissen voort uit deze conferenties, van mensen wiens leven volledig veranderd was. En ook dit jaar geloven wij weer dat er een krachtige beweging zal zijn van God door het onderwijs heen. Iedere spreker zal weer met een eigen unieke boodschap komen, een boodschap die je wereld op zijn kop zet en je raakt. Dus maak je klaar voor een levensveranderend weekend!
De toegang tot de conferentie is gratis. Vanwege de Corona maatregelen hanteren wij wel een ticket systeem. Via de knop boven aan of onder aan de pagina kun je direct jouw ticket claimen!

Adres: Bolstrastraat 8 in Werkendam

Donderdag 17 september: 19:00
Vrijdag 18 september: 19:00
Zaterdag 19 september : 19:00
Zondag 20 september: 14:30 & 19:00

Reserveer je ticket voor Greater Faith 2020

Als u tijdens meerdere sessies aanwezig wilt zijn, zorg dat u voor al deze sessies uw ticket(s) hebt gereserveerd. Per tijdvak dient u een ticket te reserveren.