geven

Word partner, bouw mee en krijg al onze producten gratis thuisgestuurd.

GEEF HIER EEN EENMALIGE GIFTOOK VOOR PROJECTEN OF TIENDEN

Wil jij samen met Frontrunners Gods koninkrijk bouwen? Geef dan hier een eenmalige gift en bouw mee! Bedragen van €50.000 of meer is alleen mogelijk via bankoverschrijving. Rek.nr: NL82 RABO 0306 8901 86

WE GAAN NAAR EEN NIEUW GEBOUW, HELP JIJ MEE?

Frontrunners gaat twee panden bouwen wat perfect geschikt is als volgende stap voor de bediening. De twee panden zijn zelfs geschikt voor de fulltime Bijbelschool die we in 2023 willen starten. Het betreft twee panden van ‘boven bidden en denken’ met:

  • Hoofdzaal & bijbehorende faciliteiten voor 1250+ mensen
  • Parkeerplaats voor 400+ auto’s
  • Kantoor voor 30 medewerkers
  • Klaslokalen en overige ruimtes voor de fulltime school
  • Distributiecentrum & opslag
  • Ruimte voor videostudio’s.

Onze visie is om dit schuldenvrij te doen. Voor het bouwen en inrichten van de panden is +/- 8 miljoen euro nodig. Inmiddels komen er al geweldige giften binnen, zelfs van honderdduizenden euro’s! Wil jij ook zaaien in dit geweldige project? Stort jouw bijdrage op NL89 RABO 0332 2464 42 O.V.V. NIEUW GEBOUW of klik hiernaast op het project om gelijk te geven via de website.

Of partner worden

Partner

Partners die €15 euro of meer per maand doneren ontvangen gratis een boek.

1K partner

Partners die zich erop toeleggen om minimaal €1.000 per jaar (€83 p.m.) te investeren om meer impact te hebben voor Gods Koninkrijk.

Business Partner

Partners die €250 p.m. of meer willen geven. Ook mogelijk vanuit een bedrijfsvorm.

Tienden

Kan ik mijn tienden aan Frontrunners geven? Ja dat kan! De Bijbel geeft de opdracht om tienden naar het voorraadhuis/voorraadkamer te brengen (Mal. 3:10). Deze voorraadkamers waren plaatsen in de tempel waar de tienden en heffingen werden opgeslagen zodat de Levieten (de priesters die fulltime God dienden) daarvan betaald konden worden (Neh. 10:39-40, 12:44, 13:12). Door uw tienden aan Frontrunners te geven zet u mensen en middelen vrij om Gods Koninkrijk uit te bouwen. Hartelijk dank! Klik hier om eerst meer te weten over tienden.

Je kunt zelf op de volgende tiendenrekening storten: NL54 RABO 0326610111 t.n.v. Frontrunners.
Of hieronder via de knoppen om gelijk de gift te regelen.

De visie van Frontrunners

Wil je meer lezen over de visie van Frontrunners Ministries. Ga dan hier verder.