Meld je nu aan! Aanmelden voor 2020 geopend!

Ik wil gelijk reserveren

Informatie over de Business Bijbelschool 2020

Wij geloven dat ondernemerschap een roeping en talent van God is. Deze school is een instrument in de hand van God om ondernemers te helpen om die roeping zo goed en effectief mogelijk te vervullen. We helpen ondernemers om de talenten te vermenigvuldigen die God hen gegeven heeft (Mat.25). Wij geloven dat God betrokken wil zijn met wijsheid, kracht, zegen en gunst in het ondernemen. Door de Frontrunners Kingdom Business School zal je de kracht van de hemel gaan ervaren in alles wat je onderneemt.

Maar u moet de HEERE, uw God, in gedachten houden, dat Hij het is Die u kracht geeft om vermogen te verwerven, opdat Hij Zijn verbond zou bevestigen.

Deuteronomium 8:18

Docenten

Billy EpperhartOndernemer, Investeerder, Auteur
Billy Epperhart is een succesvolle ondernemer die zeven bedrijven heeft opgezet en eigenaar is van twee franchise ondernemingen. Daarnaast is hij een succesvol vastgoedbelegger en investeerder. Bovendien is Billy directeur van twee non-profit organisaties. Billy schreef het boek Money Mastery waarin hij uiteenzet hoe christenen op een goede en gezonde manier met vermogen om kunnen gaan om de wereld te veranderen.
Michiel KoelewijnOndernemer, Auteur, Voorganger, Spreker
Michiel studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam, werkte 8 jaar in de automotive branche en begon in 2006 als ondernemer. Hij is medeoprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen. Naast ondernemer is Michiel medevoorganger van EGZ Zeewolde en een veelgevraagd spreker over het thema God en ondernemen. Hij schreef o.a. de boeken: Gods Economie, 10% en 100 sleutels voor ondernemen met Bijbelse wijsheid.
Gertjan GoldschmedingOndernemer, Spreker, Coach, Auteur, Voorganger
Gertjan studeerde aan de universiteit Bedrijfskunde en Bedrijfseconomie. Door de jaren heen heeft hij honderden ondernemers begeleid in het groeien van hun bedrijf. Tevens startte hij zelf een aantal bedrijven waarvan hij sommige nu nog leidt zoals CoinCare, Congrescentrum Connexion Point, Dutch Business Boosters, Helemaal Gelukkig, Life Connexion en Marketingbureau Webtraders. Naast zijn ondernemerschap is Gertjan ook voorganger van de kerk Life Connexion in Amersfoort. Gertjan is nog steeds internationaal veel gevraagd als spreker en trainer om mensen hun ondernemersdroom te laten realiseren en financiële onafhankelijkheid te helpen bereiken.
Dr. Dean RadtkeExpert leiderschap & bedrijfsgroei
Dr. Radtke (U.S.A.) is de oprichter en CEO van Ministry Institute. Hij heeft 35 jaar ervaring in senior bedrijfs- en leiderschap management en leert deze principes nu aan kerken en bedieningen. Dr. Dean Radtke is een nationaal en internationaal gevraagd spreker, raadgever en strategisch planner met buitengewoon resultaat.
Gert-Jan De GrootOndernemer
Gert-Jan de Groot is een bevlogen ondernemer en heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als directeur en ondernemer. Naast succesvolle ondernemer is Gert-Jan een goede spreker en docent die zijn praktische en geestelijke wijsheid goed kan overbrengen.
Anco TeeuwOndernemer
Anco Teeuw is een succesvolle ondernemer met meerdere bedrijven. Hij is eigenaar van Holland Hypotheken en mede eigenaar van andere bedrijven. Anco wordt door vrienden beschreven als een ‘wandelende encyclopedie’ en heeft een enorme berg parate kennis over ondernemen en fiscale en juridische wijsheid.
Wilbur van der BasSpecialist bijzonder beheer
Wilbur van der Bas is jarenlang werkzaam geweest in het bankwezen, voornamelijk op de afdeling bijzonder beheer. Hij zal kennis en principes delen vanuit de honderden situaties die hij heeft meegemaakt in zijn vakgebied.
John v. Wendel de Joode Specialist leiderschap en verandering
John van Wendel de Joode – zelfstandig ondernemer en adviseur op het gebied van leiderschap, communicatie en changemanagement. Hij begeleidt organisaties en bedrijven op het gebied van leiderschaps- en managementvraagstukken en bij het doorvoeren van veranderingen.
Steve MeyeringProfeet
Steve Meyering (U.S.A.) is al jarenlang een goede bekende van Frontrunners en heeft vaak op cruciale momenten accuraat profetisch advies gegeven. Steve wordt door God gebruikt met een bijzondere profetische gave. Steve zal als profeet een avond naar de Business School komen om de ondernemers te bedienen met zijn bijzondere gave.
Tom de WalOprichter Frontrunners, Spreker, Auteur
Tom is de oprichter en leider van Frontrunners. Frontrunners is een snelgroeiende organisatie en bediening. Met Frontrunners was Tom de starter van Bijbelschool.TV, de Frontrunners Parttime Bijbelschool en verschillende conferenties zoals de Greater Power en Faith Conferentie. Tom is inmiddels, vanwege zijn duidelijke gestructureerde onderwijs, een veelgevraagd internationaal spreker. Tom staat ook bekend om zijn heldere onderwijs met betrekking tot Gods principes over financiën, voorspoed en ondernemen.

THE BLESSING OF GOD IS THE EMPOWERMENT TO PROSPER

Lesdata

  • weekend van 17 januari 2020
  • weekend van 13 maart 2020
  • weekend van 17 april 2020
  • weekend van 15 mei 2020
  • weekend van 26 juni 2020
  • weekend van 11 september 2020
  • weekend van 30 oktober 2020
  • weekend van 4 december 2020

Coaching

Mocht de deelnemer behoefte hebben aan hulp bij implementatie in zijn/haar bedrijf dan zijn er via de school coaches beschikbaar (coaching trajecten zitten niet bij de prijs van de Business School inbegrepen).

Ik wil gelijk reserveren

Locatie

Frontrunners gebouw – Bolstrastraat 8, 4251LK – Werkendam.

Vragen

Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar info@frontrunnersministries.nl

Reserveer je plek voor de Business Bijbelschool 2020

Ik ga hiermee akkoord met de inschrijfkosten, maandelijkse kosten en verklaar dat ik met commitment de Bijbelschool ga volgen. Ik probeer bij alle lesmomenten aanwezig te zijn, de enige uitzondering is door ziekte of overmacht.