Informatie over de Kingdom Business School 

Wij geloven dat ondernemerschap een roeping en talent van God is. Deze school is een instrument in de hand van God om ondernemers te helpen om die roeping zo goed en effectief mogelijk te vervullen. We helpen ondernemers om de talenten te vermenigvuldigen die God hen gegeven heeft (Mat.25). Wij geloven dat God betrokken wil zijn met wijsheid, kracht, zegen en gunst in het ondernemen. Door de Frontrunners Kingdom Business School zal je de kracht van de hemel gaan ervaren in alles wat je onderneemt.

Maar u moet de HEERE, uw God, in gedachten houden, dat Hij het is Die u kracht geeft om vermogen te verwerven, opdat Hij Zijn verbond zou bevestigen.

Deuteronomium 8:18

Docenten

Billy EpperhartOndernemer, Investeerder, Auteur
Billy Epperhart is een succesvolle ondernemer die zeven bedrijven heeft opgezet en eigenaar is van twee franchise ondernemingen. Daarnaast is hij een succesvol vastgoedbelegger en investeerder. Bovendien is Billy directeur van twee non-profit organisaties. Billy schreef het boek Money Mastery waarin hij uiteenzet hoe christenen op een goede en gezonde manier met vermogen om kunnen gaan om de wereld te veranderen.
Michiel KoelewijnOndernemer, Auteur, Voorganger, Spreker
Michiel studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam, werkte 8 jaar in de automotive branche en begon in 2006 als ondernemer. Hij is medeoprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen. Naast ondernemer is Michiel medevoorganger van EGZ Zeewolde en een veelgevraagd spreker over het thema God en ondernemen. Hij schreef o.a. de boeken: Gods Economie, 10% en 100 sleutels voor ondernemen met Bijbelse wijsheid.
Gertjan GoldschmedingOndernemer, Spreker, Coach, Auteur, Voorganger
Gertjan studeerde aan de universiteit Bedrijfskunde en Bedrijfseconomie. Door de jaren heen heeft hij honderden ondernemers begeleid in het groeien van hun bedrijf. Tevens startte hij zelf een aantal bedrijven waarvan hij sommige nu nog leidt zoals CoinCare, Congrescentrum Connexion Point, Dutch Business Boosters, Helemaal Gelukkig, Life Connexion en Marketingbureau Webtraders. Naast zijn ondernemerschap is Gertjan ook voorganger van de kerk Life Connexion in Amersfoort. Gertjan is nog steeds internationaal veel gevraagd als spreker en trainer om mensen hun ondernemersdroom te laten realiseren en financiële onafhankelijkheid te helpen bereiken.
Dr. Dean RadtkeExpert leiderschap & bedrijfsgroei
Dr. Radtke (U.S.A.) is de oprichter en CEO van Ministry Institute. Hij heeft 35 jaar ervaring in senior bedrijfs- en leiderschap management en leert deze principes nu aan kerken en bedieningen. Dr. Dean Radtke is een nationaal en internationaal gevraagd spreker, raadgever en strategisch planner met buitengewoon resultaat.
Gert-Jan De GrootOndernemer
Gert-Jan de Groot is een bevlogen ondernemer en heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als directeur en ondernemer. Naast succesvolle ondernemer is Gert-Jan een goede spreker en docent die zijn praktische en geestelijke wijsheid goed kan overbrengen.
Anco TeeuwOndernemer
Anco Teeuw is een succesvolle ondernemer met meerdere bedrijven. Hij is eigenaar van Holland Hypotheken en mede eigenaar van andere bedrijven. Anco wordt door vrienden beschreven als een ‘wandelende encyclopedie’ en heeft een enorme berg parate kennis over ondernemen en fiscale en juridische wijsheid.
Wilbur van der BasSpecialist bijzonder beheer
Wilbur van der Bas is jarenlang werkzaam geweest in het bankwezen, voornamelijk op de afdeling bijzonder beheer. Hij zal kennis en principes delen vanuit de honderden situaties die hij heeft meegemaakt in zijn vakgebied.
John v. Wendel de Joode Specialist leiderschap en verandering
John van Wendel de Joode – zelfstandig ondernemer en adviseur op het gebied van leiderschap, communicatie en changemanagement. Hij begeleidt organisaties en bedrijven op het gebied van leiderschaps- en managementvraagstukken en bij het doorvoeren van veranderingen.
Steve MeyeringProfeet
Steve Meyering (U.S.A.) is al jarenlang een goede bekende van Frontrunners en heeft vaak op cruciale momenten accuraat profetisch advies gegeven. Steve wordt door God gebruikt met een bijzondere profetische gave. Steve zal als profeet een avond naar de Business School komen om de ondernemers te bedienen met zijn bijzondere gave.
Tom de WalOprichter Frontrunners, Spreker, Auteur
Tom is de oprichter en leider van Frontrunners. Frontrunners is een snelgroeiende organisatie en bediening. Met Frontrunners was Tom de starter van Bijbelschool.TV, de Frontrunners Parttime Bijbelschool en verschillende conferenties zoals de Greater Power en Faith Conferentie. Tom is inmiddels, vanwege zijn duidelijke gestructureerde onderwijs, een veelgevraagd internationaal spreker. Tom staat ook bekend om zijn heldere onderwijs met betrekking tot Gods principes over financiën, voorspoed en ondernemen.

THE BLESSING OF GOD IS THE EMPOWERMENT TO PROSPER

Lesdata

 • weekend 1 (vrijdagavond en zaterdag)
 • weekend 2 (hele vrijdag en zaterdag)
 • weekend 3 (vrijdagavond en zaterdag)
 • weekend 4 (vrijdagavond en zaterdag)
 • weekend 5 (vrijdagavond en zaterdag)
 • weekend 6 (vrijdagavond en zaterdag)
 • weekend 7 (hele vrijdag en zaterdag)
 • weekend 8 (vrijdagavond en zaterdag)

Gedetailleerde informatie volgt nog.

Coaching

Mocht de deelnemer behoefte hebben aan hulp bij implementatie in zijn/haar bedrijf dan zijn er via de school coaches beschikbaar (coaching trajecten zitten niet bij de prijs van de  Kingdom Business School inbegrepen).

Ik wil gelijk reserveren

Locatie

Frontrunners gebouw – Bolstrastraat 8, 4251LK – Werkendam.

Vragen

Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar info@frontrunnersministries.nl

 • Voor ondernemers: mensen die (mede) eigenaar/directeur zijn van een bedrijf
 • Voor leiders: mensen die leidinggevende functies vervullen binnen organisaties
 • Toekomstige ondernemers: mensen die willen gaan ondernemen en willen investeren in een goede start en fundament
 • 8 lesweekenden met 64 live lessen op onze school van onze docenten en experts (Sommige van deze experts rekenen voor
  één dag training meer dan de kosten voor deze hele school)
 • Ieder lesweekend een geheel verzorgde lunch + borrel
 • Studiematerialen zoals aantekeningen, map en boeken
 • Toegang tot het Frontrunners Business Platform krijgt iedere deelnemer persoonlijk bij aanmelding

De school richt zich zowel op praktische wijsheid en principes met betrekking tot ondernemen, als op geestelijke wijsheid en principes voor het ondernemen. De school bouwt een stevig fundament en bouwt daarop voort met belangrijke onderwerpen. Onder andere de 20 componenten van de volgende pagina komen aan bod op de school.

D e u t e r o n o m i u m 8 : 1 8 M a a r u m o e t d e H E E R E , u w G o d , i n g e d a c h t e n h o u d e n , d a t H i j h e t i s D i e u k r a c h t g e e f t o m v e r m o g e n t e v e r w e r v e n , o p d a t H i j Z i j n v e r b o n d z o u b e v e s t i g e n

 • Het bouwen van een gezond bedrijf vanuit een gezonde identiteit
 • Het persoonlijke en geestelijke leven van een ondernemer
 • Groeien in persoonlijk leiderschap
 • Groeien in collectief leiderschap
 • Verschillende businessmodellen en hun voor- en nadelen
 • Beheer van persoonlijke financiën
 • Wijsheid in investeren
 • Teambuilding & personeel
 • Het managen van risico’s
 • Ondernemen vanuit de wijsheid van God
 • Het ontwikkelen van door God geïnspireerde bedrijfsplannen en strategieën
 • Ondernemen in de kracht van Gods zegen
 • Gods kracht om vermogen te creëren
 • De waarde van ondernemers en bedrijven voor de maatschappij en het Koninkrijk van God
 • Excelleren in jouw unieke business
 • Bijbelse principes toepassen om je bedrijf succesvol te maken
 • Communicatie, teams en organisatie
 • Bedrijfsprocessen effectiever te maken
 • Het bouwen van een cultuur in je bedrijf
 • Financiële, fiscale en juridische wijsheid

De lesweekenden zullen op een aaneengesloten vrijdagavond en zaterdag (tot 15:00) plaatsvinden, één keer in de zes weken. Er zullen 8 lesweekenden in een schooljaar zijn, met 7 onderwijssessies per weekend. Van deze 8 lesweekenden zullen er drie lesweekenden zijn waarbij er een hele vrijdag en zaterdag les wordt gegeven. Deze vrijdagen hebben we internationaal bekende docenten die vanuit hun expertise jouw bedrijf naar een hoger niveau helpen. Om de kennis van deze docenten maximaal te benutten, geven we hen een hele vrijdag en zaterdag. De School loopt vanaf januari 2020 tot december 2020.

De verplichte studiebelasting bestaat uit de uren die het kost om aanwezig te zijn tijdens de lesweekenden. Dit houdt dus in dat u één keer in de zes weken 12 uur investeert in de Kingdom Business School. Daarnaast wordt het aangeraden om de video’s van de weekenden terug te kijken en de aanbevolen boeken te lezen. Dit zal ongeveer 2 á 3 uur per week in beslag nemen, maar is GEEN verplichting.

Bij inschrijving voor de school gaat de deelnemer een maandelijkse betalingsverplichting aan van € 250,-. Deze betalingsverplichting wordt aangegaan voor een heel jaar. Daarnaast worden er aan het begin van het schooljaar eenmalige inschrijfkosten geïncasseerd van € 249,-.*  Na inschrijving krijgt de ondernemer toegang tot het online onderwijs platform op www.bijbelschool.tv en studiematerialen zoals een map, aantekeningen en een aantal boeken.

 • Iedere deelnemer die een andere ondernemer aandraagt, krijgt de inschrijfkosten teruggestort.
 • Iedere deelnemer die twee of meer anderen aandraagt, krijgt een extra cadeau pakket.
 • Iedere deelnemer die vijf anderen aandraagt, hoeft alleen de inschrijfkosten te betalen.

Na het schooljaar kan de deelnemer kiezen om de maandelijkse incasso stop te zetten, of om deze om te zetten in een Frontrunners Business Partnerschap. Frontrunners Business Partner ben je van € 250,- per maand. Dit partnerschap is maandelijks vrij opzegbaar. Bij het aangaan van een Business Partnerschap blijft de toegang tot het online onderwijsplatform onverminderd geldig en heeft de deelnemer toegang tot speciale, voor ondernemers georganiseerde, avonden.

Bij het stopzetten van de maandelijkse incasso komen deze voordelen voor de deelnemer te vervallen.

*Als de deelnemer i.p.v. een maandelijkse incasso het totale bedrag van € 3.249,- in één keer wil betalen, is dat ook mogelijk. 

Reserveer je plek voor de Kingdom Business School 2021

1 Uw aanmelding
2 Uw gegevens
3 Uw foto en akkoord