Inschrijfformulier voor 2021 is weer open!

De Bijbelschool

Het eerste jaar van de parttime Frontrunners Bijbelschool is er op gericht om jou toe te rusten voor je bestemming in Gods Koninkrijk. Door middel van onze online Bijbelschool kun je een breed en stevig fundament bouwen in je leven. Deze parttime school is ervoor bedoeld om verder te bouwen op het fundament. We gaan veel dieper in op essentiële onderwerpen. Het onderwijs rust jou toe om effectief te zijn in je roeping en wandel met God.

Het onderwijstraject

Frontrunners onderwijstraject:

  • Frontrunners Online Bijbelschool: een breed en stevig fundament – www.bijbelschool.tv. (Niet verplicht om te volgen voor je aan jaar 1 van de parttime school start).
  • Parttime jaar 1: ‘Een groot werk in jouw leven’.
  • Parttime jaar 2: ‘Een groot werk door jouw leven’ (jaar 2 is optioneel te volgen na jaar 1 en gericht op leiderschap)

Het eerste jaar van de parttime Bijbelschool omvat 42 lessen, verdeeld over 9 modules. Alle onderwerpen zijn zorgvuldig gekozen om de impact zo groot mogelijk te laten zijn.

De Modules

In deze module leer je leven overeenkomstig alles waar Jezus de prijs voor heeft betaald. Veel mensen leven helaas ver onder die standaard. Na deze lessen niet meer!

In deze module focussen we op het grotere plaatje van het Nieuwe Testament. Hierdoor lees je de Bijbel op een veel diepere manier!

In deze module focussen we op het grotere plaatje van het Oude Testament. Je gaat hierdoor het Nieuwe Testament ook veel beter begrijpen!

De module Jezus Geneesheer diept het onderwerp genezing uit. Je leert wat God zegt over genezing, hoe je genezing kan ontvangen en hoe je genezing kan uitdelen.

In deze module word je getraind in de gaven en zalving van de Heilige Geest.

In deze module leer je hoe jij kan wandelen in Gods zege.

Door de kracht van geloof zijn we in staat om alle problemen te overwinnen die wij tegenkomen in ons leven. In deze module leer je hoe jij dat kan ervaren in jouw leven. Roeping & Bediening: In deze module kijken we naar de roeping die God heeft voor jouw leven. Bovendien gaan we kijken naar de gaven die God jou daarvoor geeft om zo in jouw bediening en bestemming te wandelen.

In deze module leer je om een effectief en krachtig gebedsleven te hebben!

Een goede Bijbelschool werkt als een geestelijke springplank. Het is een uiterst waardevolle investering waar je de rest van je leven profijt van hebt. Het biedt je de nodige toerusting voor een krachtige wandel met God en het bereiken van je Godgegeven bestemming. Het is mijn ervaring dat het krachtige onderwijs een enorme impact heeft op je persoonlijke leven en op jouw specifieke bediening binnen en buiten de gemeente. Ontwikkel je nieuwe identiteit, ontdek je doel en wandel in je bestemming!

Bernard Oudhoff – Voorganger Jubilee Oosterhout

Informatie

De Frontrunners Bijbelschool is een eenjarige parttime bijbelschool met +/- 45 lesmomenten. Na het eerste jaar is er de mogelijkheid om een tweede jaar te volgen met de focus op leiderschap. De bijbelschool begint in de eerste week van januari 2020 en zal duren tot en met december 2020. Het is niet mogelijk om losse modules te volgen. Locatie De lessen worden gegeven op Bolstrastraat 8, 4251LK in Werkendam.

De meeste lessen zullen verzorgd worden door Tom de Wal van Frontrunners Ministries en Bernard Oudhoff van Jubilee Oosterhout. Naast hen zijn Jan Sjoerd Pasterkamp en Wim Kok bij de school betrokken.Gedurende het jaar zullen er nog andere gastdocenten toegevoegd worden.

De lessen worden wekelijks op maandagavond gegeven van 19:45 tot 22:00. Gedurende het jaar zullen er af en toe extra lesmomenten bijkomen wanneer we een gastspreker uit het buitenland ontvangen. Bovendien zullen er ongeveer vier praktijkavonden bijgevoegd worden.

Omdat we met deze Bijbelschool impact willen maken in zoveel mogelijk levens hebben we ervoor gekozen om geen lesgeld te hanteren. In plaats daarvan halen we af en toe offers op zodat iedereen kan geven op zijn/haar eigen niveau.

In het eerste jaar van de Bijbelschool zijn er drie/vier boeken om thuis te lezen en een aantal video’s om te bekijken. De boeken aanschaffen is eigen verantwoordelijkheid.

Omdat ons doel is om mensen zo goed mogelijk te trainen vragen we om een commitment te geven om de Bijbelschool te volgen. Bij aanmelding gaan we er vanuit dat alle lessen bijgewoond worden. De enige uitzonderingen zijn in geval van ziekte of andere vorm van overmacht.

Bij het succesvol afronden van de Bijbelschool ontvang je een certificaat van deelname en afronding.

Aanmelding kan via het formulier hieronder. Hier wordt kort naar je motivatie gevraagd + of je al fundamenten onderwijs hebt gehad.

Vragen? Voor vragen kun je contact opnemen met Tom de Wal via info@frontrunnersministries.nl. Na aanmelding ontvang je nog meer informatie over het exacte lesprogramma + details.

Het is niet alleen belangrijk dat jij door de Bijbelschool heen gaat, het is belangrijk dat de Bijbelschool door jou heen gaat. Er is niets zo waardevol als getraind worden in het Woord- en Koninkrijk van God. Het Woord van God rust ons toe voor onze roeping en zorgt ervoor dat wij ons beloofde land innemen. Elke keer weer zie ik op Bijbelscholen levens totaal veranderen omdat studenten hun denken vernieuwen met Gods Woord en getraind worden in de praktijk. Mijn gebed is dat jij hetzelfde gaat ervaren. Een groot werk in jou, is en groot werk door jou!

Tom de Wal - Oprichter Frontrunners
DOWNLOAD EXTRA INFORMATIE in PDF
1 Uw aanmelding
2 Uw gegevens
3 Uw foto en akkoord