Parttime Bijbelschool

GRATIS PARTTIME BIJBELSCHOOL

Word toegerust voor jouw roeping & bestemming! Volg gratis de levensveranderende parttime Bijbelschool van Frontrunners. Fysieke lessen op maandagavond en levensveranderend onderwijs via video’s. Met uitzondering van de schoolvakanties, krijg je wekelijks fysiek en online les van krachtige en inspirerende docenten. Meer dan 50 levens-veranderende lessen, onderverdeeld in 9 modules zoals: Leven als nieuwe schepping, leven in de kracht & aanwezigheid van de Heilige Geest, leven uit geloof, genezing & gezondheid, etc.  Na het volgen van de Bijbelschool:

 • Weet je wie je bent in Christus
 • Heb je een vernieuwd denken
 • Kan je Gods stem verstaan
 • Weet je wat jouw taak en roeping is in Gods Koninkrijk
 • Wandel je in autoriteit
 • Heb je krachtig en overwinnend geloof
 • Begrijp je hoe effectief bidden werkt
 • Kan je bidden voor zieken en demonen uitdrijven
 • Begrijp en functioneer je in de gaven van de Geest

Schrijf je direct in! 

Aanmelden Parttime Bijbelschool
in Werkendam!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd. Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.

ARJAN & MARJON QUARTEL

Ondernemer & eigenaar , www.quartelautos.nl

MEER INFORMATIE

Door het volgen van de Frontrunners bijbelschool heb ik een persoonlijke en stabiele relatie met God gekregen en ben ik enorm gegroeid in bijbelkennis. Bovendien heb ik door de bijbelschool ontdekt wat God in mijn leven wil gaan doen. Het praktische gedeelte van de bijbelschool heeft mij echt geactiveerd, waardoor ik nu uitstap in de gaven van de Geest en het bidden voor mensen. Deze bijbelschool heeft mijn leven veranderd.

SANDER VAN MAASTRICHT

Bijbelschoolstudent

De Frontrunners Bijbelschool is een één tot tweejarige gratis parttime bijbelschool. Het eerste jaar focust zich op een groot werk in jouw leven en het tweede leerjaar op een groot werk door jouw leven. Het eerste jaar bijbelschool begint in de eerste week van januari 2023 en zal duren tot en met december 2023. Het is niet mogelijk om losse modules te volgen.

Locatie
De lessen worden gegeven op Bolstrastraat 8, 4251LK in Werkendam en de videolessen kun je volgen via jouw eigen online leeromgeving.

Docenten
De meeste lessen zullen verzorgd worden door Tom de Wal en Stefan van Eck van Frontrunners Ministries en Bernard Oudhoff van Jubilee Oosterhout. Naast hen worden er ook gastdocenten uitgenodigd.

Lestijden
De fysieke lessen voor het eerste jaar zijn op maandagavond van 19:45 tot 22:00
De lessen voor het tweede jaar zijn op woensdagavond van 19.45-22.00
(voor alle leerjaren geld dat er tijdens schoolvakanties geen lessen zijn)

 

 

Lesgeld
Omdat we met deze Bijbelschool impact willen maken in zoveel mogelijk levens, hebben we ervoor gekozen om geen lesgeld te hanteren. In plaats daarvan halen we af en toe een offer op, zodat iedereen kan geven op zijn/haar eigen niveau. Daarnaast kun je ook partner worden van Frontrunners en maandelijks zaaien in de bediening.

Huiswerk
In alle leerjaren van de Bijbelschool zijn er vier tot vijf boeken om thuis te lezen en een boekverslag van te maken. Daarnaast wordt er verwacht dat je een aantal video’s kijkt. De boeken aanschaffen is eigen verantwoordelijkheid. De boeken die Tom de Wal heeft geschreven zijn gratis en krijg je bij aanvang van het schooljaar.

Commitment
Omdat ons doel is om mensen zo goed mogelijk te trainen vragen we om een commitment te geven om de Bijbelschool te volgen. Bij aanmelding gaan we er vanuit dat alle lessen bijgewoond worden. De enige uitzonderingen zijn in geval van ziekte of andere vorm van overmacht. Mocht je tussentijd toch besluiten niet door te gaan met de school hanteren wij uitschrijfgeld van 99 euro.

Certificaat
Bij het succesvol afronden van de Bijbelschool ontvang je een certificaat van deelname en afronding van ieder leerjaar.

Aanmelding
Aanmelding kan via het inschrijfformulier hierboven. Hier wordt kort naar je motivatie gevraagd. Voor vragen kun je contact opnemen met Bijbelschool coördinator Anne den Hoed via bijbelschool@frontrunnersministries.nl

Leven uit verlossing
In deze module leer je wat het inhoudt om te leven als Nieuwe Schepping en wat alle zegeningen zijn die daarbij horen.

De Heilige Geest
In deze module leer je wie de Heilige Geest is, hoe je Zijn stem kan verstaan, hoe je kan functioneren in de gaven en vrucht van de Geest en hoe je kan leven uit Zijn tegenwoordigheid. 

Geloof & overwinning
Alles is mogelijk voor de gene die gelooft (Mark.9:23). In deze module leer je hoe jij Gods beloftes kan ontvangen door je geloof te gebruiken en hoe je kan groeien in geloof. 

Gebed & aanbidding
In deze module leer je om krachtig en effectief te bidden en wat de kracht van aanbidding is. 

Voorziening & voorspoed
Leer om God als bron in je leven te hebben zodat je altijd leeft vanuit Zijn voorziening en voorspoed. In deze module behandelen we Gods principoes om te leven onder Zijn zegen.

Roeping & bediening
In deze module leer je wat jouw roeping is en welke bediening God jou heeft gegeven. Na deze module weet jij wat jouw plek is in Gods Koninkrijk.

Het Oude & Nieuwe Testament
In deze module leer je de achtergrond en de inhoud van de Bijbelboeken, zodat wanneer jij jouw Bijbel leest, je echt de unieke waarde van ieder boek begrijpt en het maximale eruit haalt.

De Bijbelschool volgen op afstand

 • Kan je niet wachten tot januari?
 • Zit de Bijbelschool al vol?
 • Is de Bijbelschool te ver weg?
 • Heb je geen vervoer?
 • Komen de lestijden niet goed uit?

Volg dan het hele onderwijstraject op afstand via www.bijbelschool.tv

Daar vind & kan je:

 • De driejarige parttime Bijbelschool volgen via video onderwijs en hand-outs.
 • Kan je leren in je eigen tijd en tempo
 • Heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docenten

BROCHURE

BEKIJK OOK DE FULLTIME BIJBELSCHOOL

Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben een Bijbelschool gevolgd bij Frontrunners. Lees ook de getuigenissen.