Fulltime Bijbelschool

Heb jij een roeping op je leven en wil je getraind worden? De Fulltime Frontrunners School traint de volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders. In drie jaar wordt je toegerust en getraind om je roeping te ontdekken en te vervullen. Daarna wordt je begeleid in het vervullen van je roeping.

FULLTIME BIJBELSCHOOL 2023

We zijn achter de schermen hard aan het werk om de Fulltime Bijbelschool te ontwikkelen. Heb jij een roeping op je leven en wil je getraind worden? De Fulltime Bijbelschool traint de volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders. In drie jaar wordt je toegerust en getraind om je roeping te ontdekken en te vervullen. Daarna wordt je begeleid in het vervullen van je roeping. In 2023 zal deze voltijdsschool van startgaan. Na het volgen van deze school: 

  • Weet jij waar je voor geroepen bent.
  • Ben je getraind voor jouw specifieke roeping als voorganger, ondernemer, leider of prediker.
  • Ben jij in staat om een succesvolle kerk, bediening of onderneming te starten.
  • Heb je een visie & strategie om je roeping uit te gaan leven.
  • Wordt je begeleidt om jouw roeping te vervullen.

Meer informatie over de Fulltime Bijbelschool zal de komende tijd bekend worden. Als jij weet dat je een roeping op je leven hebt en je wil daar voor getraind worden? Bereid je nu al voor om vanaf september 2023 getraind te gaan worden!

Pre registratie Fulltime Bijbelschool!

 

 We zijn hard bezig met het ontwikkelen van de Fulltime Bijbelschool. Zodra hierover meer bekend is zullen de aanmeldings formulieren hier zichtbaar worden.

De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd. Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.

ARJAN & MARJON QUARTEL

Ondernemer & eigenaar , www.quartelautos.nl

MEER INFORMATIE

Informatie volgt nog.

Informatie volgt nog.

Informatie volgt nog.

Door het volgen van de Frontrunners bijbelschool heb ik een persoonlijke en stabiele relatie met God gekregen en ben ik enorm gegroeid in bijbelkennis. Bovendien heb ik door de bijbelschool ontdekt wat God in mijn leven wil gaan doen. Het praktische gedeelte van de bijbelschool heeft mij echt geactiveerd, waardoor ik nu uitstap in de gaven van de Geest en het bidden voor mensen. Deze bijbelschool heeft mijn leven veranderd.

SANDER VAN MAASTRICHT

Bijbelschoolstudent

BROCHURE

BEKIJK OOK DE KINGDOM BUSINESS SCHOOL

Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben een Bijbelschool gevolgd bij Frontrunners. Lees ook de getuigenissen.