Fulltime Bijbelschool

Heb jij een roeping op je leven en wil je getraind worden? De Fulltime Frontrunners School traint de volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders. In drie jaar wordt je toegerust en getraind om je roeping te ontdekken en te vervullen. Daarna wordt je begeleid in het vervullen van je roeping.

FULLTIME BIJBELSCHOOL 2023

We zijn achter de schermen hard aan het werk om de Fulltime Bijbelschool te ontwikkelen. Heb jij een roeping op je leven en wil je getraind worden? De Fulltime Bijbelschool traint de volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders. In drie jaar word je toegerust en getraind om je roeping te ontdekken en te vervullen. Daarna word je begeleid in het vervullen van je roeping. In 2023 zal deze voltijdsschool van startgaan. Na het volgen van deze school: 

  • Weet jij waar je voor geroepen bent.
  • Ben je getraind voor jouw specifieke roeping als voorganger, ondernemer, leider of prediker.
  • Ben jij in staat om een succesvolle kerk, bediening of onderneming te starten.
  • Heb je een visie & strategie om je roeping uit te gaan leven.
  • Word je begeleidt om jouw roeping te vervullen.

Kom naar een informatieavond

Tijdens de informatieavond vertellen we je alles over de Revival & Ministry School. Hoe ziet een lesdag eruit? Wat ga je allemaal leren? Wat is de cultuur van de school? Hoe zit het aanmeldproces in elkaar? Daarnaast is er ruimte om al je vragen te stellen en in gesprek te gaan met het Revival & Ministry Team en toekomstige studenten.

Ben je al eerder bij een informatieavond geweest? Dan willen wij jou alsnog van harte uitnodigen voor de nieuwe informatieavonden. Tijdens elke avond zullen er namelijk weer nieuwe dingen verteld worden.

Meer info over de Fulltime Bijbelschool

Direct aanmelden voor de informatieavond!

 

De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd. Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.

ARJAN & MARJON QUARTEL

Ondernemer & eigenaar , www.quartelautos.nl

MEER INFORMATIE

19 januari om 19:45
Meer info & tickets

29 maart om 19:45 

14 juni om 19:45 

Door het volgen van de Frontrunners bijbelschool heb ik een persoonlijke en stabiele relatie met God gekregen en ben ik enorm gegroeid in bijbelkennis. Bovendien heb ik door de bijbelschool ontdekt wat God in mijn leven wil gaan doen. Het praktische gedeelte van de bijbelschool heeft mij echt geactiveerd, waardoor ik nu uitstap in de gaven van de Geest en het bidden voor mensen. Deze bijbelschool heeft mijn leven veranderd.

SANDER VAN MAASTRICHT

Bijbelschoolstudent

BROCHURE

BEKIJK OOK DE KINGDOM BUSINESS SCHOOL

Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben een Bijbelschool gevolgd bij Frontrunners. Lees ook de getuigenissen.