Bijbelscholen

Frontrunners heeft een parttime, online en fulltime Bijbelschool en een Kingdom Business School. Ontdek Gods plan en wordt toegerust voor jouw bestemming!

GRATIS PARTTIME BIJBELSCHOOL

Wil jij leren wie je bent in Christus, wat Gods plan is voor jouw leven, groeien in Gods stem verstaan, leren hoe genezing en bevrijding werkt? Volg de fysieke en online GRATIS Frontrunners Parttime Bijbelschool. Met uitzondering van de schoolvakanties, krijg je wekelijks fysiek en online les van krachtige en inspirerende docenten. 

KINGDOM BUSINESS SCHOOL

Ben jij een ondernemer of ben jij van plan om te gaan ondernemen? Dan mag je de Frontrunners Kingdom Business School niet missen. De Kingdom Business School traint jou als ondernemer om succesvol te zijn in het plan wat God voor jou en je onderneming heeft. Talloze getuigenissen komen terug van ondernemers die de Kingdom Business School hebben gevolgd. Mensen worden getransformeerd, bedrijven floreren, omzetten en winsten groeien en er wordt impact gemaakt voor Gods Koninkrijk.

ONLINE BIJBELSCHOOL

Geestelijk groeien was nog nooit zo makkelijk! Je volgt de Frontrunners parttime Bijbelscholen via hoge kwaliteit video in je eigen tijd en tempo. Meer dan 150 videolessen met hand-outs en reflectievragen. Het onderwijs rust je toe om op je bestemming te komen en je hele geestelijke leven komt tot bloei. 

FULLTIME BIJBELSCHOOL

Heb jij een roeping op je leven en wil je getraind worden? De Fulltime Frontrunners School traint de volgende generatie voorgangers, bedieningen, ondernemers en maatschappelijke leiders. In drie jaar wordt je toegerust en getraind om je roeping te ontdekken en te vervullen. Daarna wordt je begeleid in het vervullen van je roeping.

WAAROM NAAR EEN BIJBELSCHOOL GAAN?

Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben een Bijbelschool gevolgd bij Frontrunners. Lees ook de getuigenissen.