Revival Tour

Tot en met 2019 heeft Frontrunners veel Heilige Geest en Wonder Avonden en Weekenden gedaan op hun eigen locatie in Werkendam. We merken op deze avonden een enorme honger vanuit heel Nederland naar dit soort avonden. Sommige mensen reizen 2 uur om een avond bij te wonen. In het buitenland doen we ook regelmatig Revival Weken, hierin hebben we ook een enorme impact gezien. Daarom willen we vanaf 2019 deze Revival evenementen door heel Nederland gaan houden. Deze evenementen bestaan uit weken, weekenden of avonden.

Waarom een Revival Evenement?

Het hart achter deze activiteiten is om de kerk weer in vuur en vlam te zetten voor Jezus, alle ruimte te geven aan de Heilige Geest en doorbraken in mensenlevens te zien. We hebben gezien dat hoe meer ruimte er is voor God, hoe meer ruimte God daadwerkelijk neemt. Daarom zijn deze Revival weken ook krachtiger dan eenmalige bijeenkomsten of zondagmorgendiensten. Keer op keer hebben we gezien hoe mensenlevens totaal transformeren als ze langere tijd in Gods tegenwoordigheid zijn. Op deze manier is een dergelijke Revival Week een investering in mensenlevens op de korte-en lange termijn.

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. Hun verlangen is om een generatie ‘frontrunners’ op te zien staan, een generatie die volledig voor God gaat en vol geloof en kracht is. Dat is dan ook de missie die God Frontrunners heeft gegeven en het mandaat wat op Frontrunners ligt. In diensten waar Tom bedient is altijd een sterke beweging van Gods Heilige Geest; er vinden wonderen en tekenen plaats, mensen worden genezen, bevrijd, vervult met de Heilige Geest en weer in vuur en vlam gezet voor Jezus. Bovendien is er vaak krachtige profetische bediening waardoor mensen vrijgezet worden in hun roeping en bestemming.  Ook zien we keer op keer mensen uit armoede breken en van verslavingen afkomen. We geloven dat dit ook plaats zal vinden in uw gemeente/organisatie wanneer er een Revival week plaatsvind. We verwachten dat de kracht van God en een geest van geloof doorbreekt, waardoor alle onmogelijkheden buigen en mensen totaal veranderen. Keer op keer krijgen we getuigenissen terug van voorgangers hoe hun kerk veranderd is; hoe tientallen mensen gedoopt worden in Gods Geest en hoe mensen genezen en bevrijd worden. In Zwitserland hadden we bijvoorbeeld een avond waarop alle kinderen uit de kerk werden vervult met de Heilige Geest en spraken in tongentaal. In Amerika hadden we een week waarin 100 genezingswonderen plaatsvonden. Het belangrijkste is echter dat de kerk weer vol van de kracht van Gods Geest komt en dat zien we altijd gebeuren!

In Zwitserland hadden we bijvoorbeeld een avond waarop alle kinderen uit de kerk werden vervult met de Heilige Geest en spraken in tongentaal. In Amerika hadden we een week waarin 100 genezingswonderen plaatsvonden.

Samenwerken – Revival Evenement bij u in de kerk?

We willen onze Revival Evenementen graag organiseren in samenwerking met een lokale gemeente of organisatie. Mochten we kunnen samenwerken met meerdere kerken/organisaties in uw omgeving om een Revival Week te organiseren staan wij daar altijd voor open. Op deze manier kunnen we nog meer krachten bundelen en mensen bereiken!

De insteek van deze Revival weken is om gedurende een (gedeelte van de) week meerdere samenkomsten na elkaar te plannen en zo de ruimte te geven aan het werk van de Heilige Geest. Dit kan op verschillende manieren:

REVIVAL

Een REVIVAL WEEK bestaat uit een week lang krachtige samenkomsten onder de leiding van Gods Geest. Gericht op de aanwezigheid en kracht van God.

WONDER

Het WONDER WEEKEND is gericht op genezing en/of bevrijding met krachtige prediking en bediening.

De WONDER AVOND is gericht op genezing en/of bevrijding met krachtige prediking en bediening.

KRACHT

Het KRACHT WEEKEND is gericht op revival/aanwezigheid van de Heilige Geest en kracht van God met krachtige prediking en bediening.

Het KRACHT AVOND is gericht op revival/aanwezigheid van de Heilige Geest en kracht van God met krachtige prediking en bediening.

Nodig Frontrunners uit voor een Revival tour

Als u een Revival Evenement, of meer informatie daarover wilt aanvragen, kan dat via het onderstaande contactformulier.