Greater Faith Conference

De Greater Faith Conference is ieder jaar een levensveranderende conferentie! Reserveer jouw tickets, maak je agenda leeg en kom! Het zal je geloofsleven een geweldige boost geven, je denken vernieuwen en je leven veranderen. 

GREATER FAITH 2022

Geloofsprediking zorgt voor wonderen en een krachtige beweging van Gods Geest in ons leven, zegt Paulus in Galaten 3:5. Deze conferentie focust zich compleet op groeien in geloof en leren om je geloof te gebruiken om bergen te verplaatsen en wonderen te ontvangen (Mark.11:23-24). Zet de conferentie in je agenda en kom met honger en verwachting. De conferentie toegang is gratis.

Datum: 8 t/m 11 September
Registratie: Verplicht, tickets verkrijgbaar op de activiteiten pagina.

GREATER FAITH

Tijdens de Greater Faith Conference richten wij ons op het verspreiden van een krachtige geloofsboodschap, een boodschap die hard nodig is in Nederland. Het is ook de boodschap waar Tom van God een sterke opdracht voor gekregen heeft om te verspreiden. En deze conferenties zijn een geweldige manier om dat te doen. 

Vorige jaren kwamen er geweldige getuigenissen voort uit deze conferenties, van mensen wiens leven volledig veranderd was. En ook dit jaar geloven wij weer dat er een krachtige beweging zal zijn van God door het onderwijs heen. Iedere spreker zal weer met een eigen unieke boodschap komen, een boodschap die je wereld op zijn kop zet en je raakt. Dus maak je klaar voor een levensveranderend weekend! De toegang tot de conferentie is gratis. Vanwege de Corona maatregelen hanteren wij wel een ticket systeem. Via de knop boven aan of onder aan de pagina kun je direct jouw ticket claimen!

DETAILS

Programma

Donderdag: 19:30
Vrijdag: 19:30
Zaterdag : 13:00 & 19:30
Zondag: 14:00 & 19:30

Adres

Jubilee gemeente
Venestraat 16
4931 BP Geertruidenberg

 

Reserveren

Houd deze pagina en de socials in de gaten wanneer jij je kunt aanmelden voor de Greater Faith Conference. Wanneer het registeren wordt geopend zal dat op deze pagina gebeuren.

 

DE VISIE VAN FRONTRUNNERS

Wil je meer lezen over de visie van Frontrunners Ministries. Ga dan hier verder.