activiteiten

Bezoek één van onze conferenties of evenementen. 

GREATER FAITH CONFERENCE

De meest geloofsopbouwende conferentie die er is, de Greater Faith! Ieder jaar in september houdt Frontrunners deze conferentie om na de zomervakantie vol geloof het nieuwe seizoen in te gaan! Wil jij leren hoe je jouw geloof gebruikt om Gods beloftes te ontvangen, kom naar de Greater Faith!

GREATER POWER CONFERENCE

Wil jij de aanwezigheid van de Heilige Geest ervaren en groeien in de kracht en gaven van de Geest? Kom dan naar de Greater Power Conference. Jezus zei: ‘U zult kracht ontvangen als de Heilige Geest over u komt (Hand.1:8).’ Die kracht ontvang en ervaar je op deze conferentie.  

PROPHETIC CONFERENCE

Wil jij richting ontvangen voor jouw leven en horen wat God heeft te zeggen over het volgende seizoen? Kom naar de Prophetic Conference. Ieder jaar in januari openen we samen het jaar door naar Gods profetische woord te luisteren om zodoende richting te ontvangen voor het komende jaar. 

BUSINESS CONFERENCE

God & Business – deze conferentie is voor de christelijke ondernemers. Ondernemerschap is een roeping van God en tijdens deze conferentie ontvang je bemoediging, wijsheid en inzicht om succesvol ondernemer te zijn. 

MINISTERS CONFERENCE

Als voorganger of leider van een bediening is het soms best lastig om aan concreet onderwijs te komen over hoe jij het beste de taak kan vervullen die God voor jou heeft. Deze conferentie helpt leiders van kerken en bedieningen door hen specifiek onderwijs en concrete tools te geven voor hun roeping. Bovendien is er tijd om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen. 

GENEZING EN BEVRIJDING

Heb jij een wonder nodig op het gebied van genezing of bevrijding? Kom naar één van onze genezings of bevrijdingsdiensten. Kijk in de agenda wanneer de volgende dienst is en reserveer je gratis ticket. 

FRONTWOMEN

Frontrunners heeft een eigen vrouwenwerk geleid door Femke de Wal genaamd Frontwomen! Dit is onderdeel van Frontrunners Ministries.

SPREEKCURSUS

Deze video’s bevatten de lessen van de Frontrunners (S)preekcursus. Deze cursus richt zich op christelijke sprekers. We hebben deze cursus gegeven op aanvraag van een aantal mensen. Met deze mensen hebben we ook praktijkavonden gedaan. De video’s hebben we besloten openbaar te maken om zodoende meer mensen met het onderwijs te zegenen.

BOUW MEE IN EEN TEAM

Je kunt je opgeven voor één team binnen Frontrunners Ministries. Bekijk ook de andere teams door naar het overzicht te gaan.