frontrunnersministries.nl - Foto van Tom de Wal staand - Afbeelding Bidden = ontvangen GELIJK BESTELLEN frontrunnersministries.nl - shop - boek bidden=ontvangen - Afbeelding frontrunnersministries.nl - Foto van Tom de Wal staand - Afbeelding RAISING UP FRONTRUNNERS MEER OVER FRONTRUNNERS Frontrunnersminstries.nl - Banner - Tom de Wal aan het spreken - Afbeelding frontrunnersministries.nl - Foto van Tom de Wal staand - Afbeelding frontrunnersministries.nl - Foto van Tom de Wal staand - Afbeelding frontrunnersministries.nl - Foto van Tom de Wal staand - Afbeelding frontrunnersministries.nl - Header - Kingdom Business School met Michiel KoelewijnAfbeelding TO bIJBelschool Business #EMPOWERed PROSPER AANMELDEN VOOR 2021 Frontrunnersministries.nl - Header - Aanbidding van een groep mensen in een dienst - Afbeelding ARE POSSIBLE ONE FOR All THINGS WHO THE BELIEVES MEER OVER DE VISIE BIJBELSCHOLEN ACTIVITEITEN GEBED

Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tom en Femke de Wal

Tom en Femke de Wal zijn in 2016 gestart met Frontrunners. Tom kwam via een Youth-Alpha cursus tot levend geloof tussen zijn 16e en 17e levensjaar en heeft zijn vrouw Femke in de kerk ontmoet. Als klein meisje is Femke op een bijzondere manier van kanker genezen en heeft altijd de hand van God op haar leven ervaren. De missie die God aan hen heeft gegeven komt uit 1 Korinthe 9:24 en luidt: Raising up Frontrunners. Sinds de start van de bediening is Frontrunners in korte tijd hard gegroeid. Tom begon in zijn eentje aan de keukentafel van hun appartement, maar in een aantal jaar tijd is Frontrunners gegroeid naar een organisatie met 7 mensen in dienst, bijna 100 ondersteunende vrijwilligers en tal van diensten, evenementen, media en activiteiten. 

Tom spreekt nu ongeveer tweehonderd keer per jaar in allerlei samenkomsten, bijbelscholen, campagnes en conferenties, zowel in binnen- als buitenland. Tom heeft vier boeken geschreven die in totaal 75.000x gedrukt zijn. Tom functioneert sterk in de leraar & profetische bediening waardoor hij altijd een sterk onderbouwd woord brengt wat bevestigd wordt met wonderen en tekenen. Als je Toms boeken leest of preken luistert zal het je snel opvallen dat radicaliteit, geloof en de kracht van de Heilige Geest het onderwijs kenmerkt. Het verlangen van Tom en Femke is om een generatie te zien opstaan die volledig voor God gaat.

DOOR ONZE PARTNERS HEBBEN WIJ

Bijbelscholen

Bijbelschool studenten

Onderwijsvideo's gepubliceerd

Mensen in dienst

Boeken gedrukt

WORD PARTNER EN

BOUW PER MAAND MEE

 

Projecten

We gaan naar een nieuw gebouw, help jij mee?

Frontrunners heeft een gebouw gevonden wat perfect geschikt is als volgende stap voor de bediening. Het gebouw is zelfs geschikt voor de fulltime Bijbelschool die we in 2022 willen starten. Lees hier meer over geven voor een project.

Gebed nodig?

Wil jij gebed ontvangen voor jouw situatie? Bel naar onze gebedslijnen! Ons Ministry Team wil graag voor je bidden en met jou in geloof staan voor een wonder in jouw situatie!

Bezoek de events

Wil je opgebouwd, toegerust en bemoedigd worden, of heb je een wonder nodig? Kom naar een van onze evenementen. Frontrunners heeft 5 jaarlijkse conferenties en regelmatig genezings, bevrijdings, of profetische avonden. 

Bijbelschool: toegerust voor je bestemming 

Frontrunners heeft een parttime, online en fulltime Bijbelschool en een Kingdom Business School. Ontdek Gods plan en wordt toegerust voor jouw bestemming!